Poddavsnitt

#2 Yohio – Synkronicitet

Har du någon gång varit med om att saker faller på plats precis i rätt tid, rätt människor oväntat dyker upp i rätt tillfälle, en känsla av det som kallas för Synkronicitet…då kommer du antagligen gilla det här avsnittet så passa på, lyssna här.

Historien om varför YOHIO är den första gästen i OA podden är ett bra exempel på hur det kan bli ibland. Även hur YOHIO fick sitt namn är något utöver det vanliga. Det och mycket annat spännande dryftas i det här avsnittet.

Välkommen till #OAndrasidan där duon Dogge O Jörgen träffar sin första gäst YOHIO som har kommit till studion direkt från Tokio. YOHIO som visar sig vara som en outtömlig brunn av kunskap, teorier och åsikter.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Tina Lindfors
  April 6, 2017 at 8:20 am

  Vilken underbar personlighet.Håller med om att prova på tidigare liv.Det finns något där i historien som inte bara kan vara tillfälligheter när man hör honom tala.Det finns något större där i hela berättelsen.Det var tankeväcksnde.Tack alla 3.Ska lyssna av igen på semestern.ti

 • Reply
  Tina Lindfors
  April 6, 2017 at 8:20 am

  Vilken underbar personlighet.Håller med om att prova på tidigare liv.Det finns något där i historien som inte bara kan vara tillfälligheter när man hör honom tala.Det finns något större där i hela berättelsen.Det var tankeväcksnde.Tack alla 3.Ska lyssna av igen på semestern.ti

 • Reply
  B.H. Krohne
  April 8, 2017 at 6:07 pm

  Dette var en fin podd! Jeg satte stor pris på å høre Yohio fortelle om sine opplevelser.

  • Reply
   Lisa Sjödahl
   April 14, 2017 at 11:16 am

   Vad Roligt att höra 🙂 NU kommer ett nytt avsnitt med Josef Johanssón 🙂

 • Reply
  B.H. Krohne
  April 8, 2017 at 6:07 pm

  Dette var en fin podd! Jeg satte stor pris på å høre Yohio fortelle om sine opplevelser.

  • Reply
   Lisa Sjödahl
   April 14, 2017 at 11:16 am

   Vad Roligt att höra 🙂 NU kommer ett nytt avsnitt med Josef Johanssón 🙂

  Leave a Reply